Windsurfing

Windsurfing

Hou je van water, wind, zon en zee? Dan is watersport vast iets voor jou. Heb je al eens aan windsurfen gedacht? Met een plank onder je voeten en een zeil in je handen (en voldoende wind natuurlijk) heb je genoeg om het water te bedwingen!

In het begin is het een karwei om op je plank te blijven staan, maar na enkele keren proberen scheer je over de golven heen! Windsurfen kan je zowel leren op de woeste Noordzee, als op stilstaand water. Lijkt je dat wel wat? Bekijk dan zeker de website van Wind & Watersport Vlaanderenvoor nog meer informatie!

Waar kan ik windsurfen

Leren windsurfen

Blijf jij altijd tot de allerlaatste minuut in het zwembad? Vind je het niet erg om een aantal keren de mist in te gaan vooraleer iets lukt? Dan ben jij dé perfecte kandidaat voor een initiatie windsurfen. Surf (op het internet hé!) naar Ikwatersport voor een overzicht van alle proeflessen.

Wist je trouwens dat windsurfen is uitgevonden door een golfsurfer? De surfer was op zoek naar een betere manier om voorbij de golven te komen dan met armkracht alleen! Maar vergist je niet, om te windsurfen heb je ook spierballen nodig. Heb je die niet? Geen nood, die komen na een paar windsurfsessies vanzelf!