Judo

Judo

Ben je op zoek naar een (vecht)sport? Wil je net als Matthias Casse naar de Olympische Spelen? Of leef je jezelf liever uit met vrienden op de tatami? Dan is judo vast iets voor jou! Onder leiding van een gediplomeerd trainer leer je je tegenstander uit evenwicht brengen, op een veilige manier werpen of vastpinnen op de judomat. Door wekelijks met leeftijdsgenoten te trainen zal je snel verbeteren en krijgt je zelfvertrouwen een boost!

Wil je meer weten over deze sport? Surf dan naar Judo Vlaanderen voor meer judofeiten en -weetjes.

Judo leren

Heb je de judo-smaak al te pakken, en droom je van een zwarte band? Dan kan je tussen september en oktober tot 4 lessen gratis volgen bij een club die aangesloten is bij de Vlaamse Judofederatie, voordat je je moet inschrijven. Op de website van Judo Vlaanderen staat een lijst met alle Vlaamse judoclubs, ga dus maar kijken of je eentje vindt bij jou in de buurt.

Judo Vlaanderen heeft 2 mascottes! Kim en Ono heten ze, en ze maken allerlei avonturen mee. Ze hebben zelfs een eigen strip! Die kan je hier lezen. In de gamehoek kan je zelfs spelletjes spelen met het duo.