Golf

Golf

Een beetje zoals minigolf, maar dan een stuk uitdagender. Bij minigolf moet je de golfstick altijd laag houden en mag je niet te veel kracht gebruiken, terwijl je bij golf net heel hard op de bal moet slaan. Golf is een sport voor alle leeftijden, en wordt gespeeld op een golfterrein. Meer weten over deze sport? Bezoek dan de website van Golf Vlaanderen.

Leren golfen

Ben je niet zo zot van teamsporten? Ben je een pietje precies, let je graag op alle details? Dan is golfen misschien iets voor jou! Golfen is een combinatie van een bewegings- en denksport, omdat er zo veel factoren zijn die invloed kunnen hebben op je slag. Niet voor verstrooide professors dus! Wil je graag eens een golfles uitproberen? Dan kan je op de website van een golfvereniging in jouw buurt zoeken wanneer de proeflessen doorgaan. Hier vind je een lijst met alle golfclubs in Vlaanderen.

Wist je dat Tiger Woods zijn eerste hole-in-one sloeg toen hij 8 jaar oud was? De kans om een hole-in-one te slaan is trouwens 1 op 12500. Een echt natuurtalent dus!